Kiadó
Irodák:
1 db 51 nm-es iroda


Műhelyek:
160 nm-es csarnok, két szerelőaknával, tehergépkocsi javítóműhelynek is alkalmas
 
110 nm-es újonnan felújított műhely saját szociális blokkal, szeparált fűtéssel, javítóműhelynek, ipari tevékenységre is alkalmas.
 

Terület:
Jelenleg 8-10 tehergép-jármű, kamion telephelyez-tetésére van lehetőség.
Bemutatkozás
A WA INVEST Beruházó és Ingatlanfejlesztő Kft-t 2004. február 6.-án alapították, fő tevékenysége saját tulajdonú és bérelt ingatlanok bérbeadása és üzemeltetése.
A Társaság Farkasverni úti ingatlanát 2004. márciusában vásárolta meg, amelyet azóta is bérbeadással hasznosít. A Társaságba 2006. júliusában beolvadt egy, a tulajdonosi kör érdekeltségébe tartozó kft, amely révén a társaság tulajdonába került a székesfehérvári Új Csóri úton lévő Skoda autószalon és márkaszerviz ingatlanegyüttes.
Társaságunk 2005-ben tulajdonrészt szerzett a Székesfehérvári Szent Flórián Autóközpont Kft-ben, amelyet 2007-2008 folyamán további kivásárlásokkal 50%-ra növelt. 2008. decemberében a Társaság felvásárolta a Wolf Autó Kft. többségi - 93%-os - üzletrészét. A tulajdonosok eredeti szándéka az volt, hogy a Társaság új ingatlanfejlesztésekkel valamint a meglévő ingatlanok kezelésével, hasznosításával szolgálja ki a tulajdonosok autókereskedelemben és márkaszervizekben való érdekeltségeinek igényeit. Ennek keretében a székesfehérvári Procar Kft-vel - VW és Audi márkakereskedés - közösen egy új autókereskedelmi központ létesítését határozták el, de ennek megvalósítását a válság miatt későbbre - legkorábban 2015 - halasztották.
A Körösi úti ingatlan bérbeadással történő hasznosítása során szerzett többéves tapasztalatok arra a felismerésre juttatták a Társaság vezetését és tulajdonosait, hogy az ingatlan fejlesztésével, többféle igény kiszolgálására történő átalakításával a bérlők száma - és ezzel a vállalkozás árbevétele - tovább gyarapítható, mivel évek óta igény mutatkozik jó állapotú, jól megközelíthető, megfelelő infrastruktúrával rendelkező, kedvező bérleti díjú és fenntartási költségű bérleményekre. A tapasztalatok azt is mutatják, hogy a bérlők alkalmanként többlet-szolgáltatásokat is igénybe vennének - pl. kisebb konferenciaterem, vagy külön tárgyaló, vagy üzleti tanácsadás - ha a bérbeadó ezt biztosítani tudná. Másfelől a bérlemények és ezen keresztül a Társaság versenyképességének fenntartása és fokozása is a fejlesztés, a szolgáltatások bővítése és az infrastruktúra korszerűsítése irányába hat.
Mindezeket figyelembe véve, Társaságunk egy szolgáltató jellegű Inkubátorház létesítését tűzte ki célul, mely a kedvezményes bérleti díj biztosításán túl különböző szolgáltatásokon keresztül közvetlenül is segíti elsősorban az új fejlődési szakaszba lépő, kezdő vagy "túlélő" vállalkozásokat. Természetesen a társaság a létesítményben található cégek mellett az Inkubátorházon kívül működő termelő, szolgáltató és kereskedelmi vállalkozások életben maradási, megerősödési és fejlődési esélyeinek javításában is katalizátor szerepet kíván betölteni.
 
Az Inkubátorház, mint üzleti központ többek között irodai és informatikai szolgáltatásokkal, pályázatfigyeléssel, könyvelési és jogi tanácsadással, marketing anyagok kidolgozásával kívánja szolgálni a vállalkozásokat.
 
A társaság ügyvetzetője: Farkas Pál, elérhetősége: farkas.pal@wainvest.hu