Csarnokavatás és projektzárás
 

Ünnepélyes megnyitóval zárult a beruházás

A WA Invest Vállalkozói Inkubátorház megvalósítása befejezéséhez érkezett. A 2012. október 26-án megtartott  Projektzáró Rendezvényen sor került a fejlesztés bemutatására és az ingatlan átadására a Farkasvermi úti telepen.
 
 
A rendezvényen részt vett dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, Molnár Tamás, a projektet felügyelő KDRFÜ Nonprofit Kft. igazgatója, a sajtó képviselői, valamint a meghívott vendégek, partnerek, bérlők.

Farkas Pál, a WA Invest Ingatlankezelő Kft. ügyvezetője bevezetőjében ismertette a projekt során elvégzett munkát, és bemutatta az eredményeket, elsősorban a létrehozott új csarnokot. A zöldmezős csarnok épület a felújított irodaházzal együtt 11 kezdő vállalkozás számára jelentheti majd a túléléshez - megerősödéshez szükséges védett környezetet életpályájuk első szakaszában. A projektgazda azt kívánta leendő bérlőinek, hogy a projekt megvalósításba fektetett energia az ő vállalkozásaiknak is segítsen lendületet venni.

Dr. Cser-Palkovics András polgármester elmondta, a város számára minden egyes megőrzött, vagy teremtett új munkahely kiemelten fontos. Külön öröm, ha a hasonló projektek által a helyi KKV szektor jut megrendelésekhez, amint ebben az esetben is történt.

Molnár Tamás a Közreműködő Szervezet részéről kifejezte örömét, hogy ismét megvalósult egy projekt, melynek eredménye kézzelfoghatóan járul hozzá a fenntartható fejlődéshez. Mint mondotta, az Új Széchenyi Terv teremtette lehetőségek fontos elemei a válság sújtotta ágazatok túlélésének és a régió jelenlegi és jövőbeni gazdasági fejlődésének.

A megnyitó ceremónia szalagátvágással zárult, a szalagot Székesfehérvár polgármestere vágta át. Ezt követően Farkas Pál állófogadásra invitálta a megjelenteket, majd körbevezette a sajtó képviselőit a beruházás területén, és lehetőséget adott interjúk készítésére.

A program ezt követő kötetlen részét kellemes élő zene tette hangulatosabbá a Group  and Swing formáció közreműködésével.

2012.10.27. 14:54