Sikeresen zárult a WA Invest iparterületfejlesztés Székesfehérváron című projekt
A WA Invest Kft. a KDOP-1.1.1/AB-11 pályázati kiírásra benyújtott pályázatára 187,84 millió forint támogatásban részesült. A KDOP-1.1.1/AB-11-2012-0027 projekt (WA Invest iparterületfejlesztés Székesfehérváron) keretében a kitűzött célok megvalósultak.
 

A projekt a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség által közreadott iránymutatások alapján, valamint a jelen projekt keretében elnyert támogatás felhasználásával történt.

 

A projekt céljaként elkészült egy meglévő ipari célú ingatlanon (Székesfehérvár Szárazrét) működő új csarnok és iroda (alapinfrastruktúrával) felépítése, amely illeszkedik a beruházó eddigi fejlesztési tapasztalataihoz, illetve a térség fejlesztési irányaihoz. A megépült 1218,73 m2 alapterületű új épület legalább 9 vállalkozás számára nyújt működési helyet, mely több, mint 30 új munkahelyet teremt.

 

Az adott ágazatban megcélzott kisvállalkozói kör a felmérések alapján nem tekinthető mobilisnak, ezért Székesfehérvár 30 km-es körzetében működő KKV-k jöhettek számításba. A célcsoportot bevonták az előkészítési fázisba, melynek eredményeként a felépült helységek mérete az igényeknek megfelelően bizonyos határok között változtatható.

 

A projekt eredményeként a szolgáltatás fejlesztéséhez szükséges eszközök- és gépek beszerzése is megtörtént, emellett egy befektetés ösztönzési kiadványt is elkészítettek, illetve egy szakmai rendezvény is megrendezésre került.

 

 

 

További információ kérhető:

Farkas Pál, ügyvezető igazgató

pfarkas@wainvest.hu

 

 
2015.05.19. 13:56