Kiadó
Irodák:
1 db 51 nm-es iroda


Műhelyek:
160 nm-es csarnok, két szerelőaknával, tehergépkocsi javítóműhelynek is alkalmas
 
110 nm-es újonnan felújított műhely saját szociális blokkal, szeparált fűtéssel, javítóműhelynek, ipari tevékenységre is alkalmas.
 

Terület:
Jelenleg 8-10 tehergép-jármű, kamion telephelyez-tetésére van lehetőség.
A projekt célja
A projekt közvetlen célja a Székesfehérvár Szárazréten egy meglévő ipari célú ingatlan átalakításával és mellette egy új épület építésével egy sikeresen működő új inkubátorház építése, amely illeszkedik Társaságunk eddigi ingatlan- és iparterület -fejlesztési tapasztalataihoz, illetve a térség fejlesztési irányaihoz. Olyan induló vállalkozásokat kívánunk segíteni a beruházással, amelyek piaci bevezetése, működése fejlődőképesnek tekinthető és a tervezett projekt által további jelentős lépést tudnak tenni kitűzött fejlődési pályájukon, vagyis az inkubációs ciklus végére megerősödve képesek elért piaci pozíciójuk folyamatos fenntartására.
A tervezett inkubátorház Székesfehérvár Feketehegy-Szárazréten, egy ipari funkcióit tekintve megosztott és sokrétű területen, a Feketehegyi Ipari Zónában létesül. Az eredeti funkcióját megőrző ipari területek mellett, barnamezős és zöldmezős területhasznosítással is találkozunk ezen a területen. A tervezett beruházás barnamezős iparterület fejlesztésként valósul meg, amely önmagában is lényeges eleme Székesfehérvár MJV gazdaságfejlesztésének.
A szárazréti beruházás további jelentőségét adja, hogy hozzájárul az elsősorban az ipari parkokban zajló iparfejlesztés koncentrációjának mérsékléséhez. Szárazrét és ezen belül a Feketehegyi Ipari Zóna fejlesztése, vállalkozói övezeti kiterjesztése és a tevékenységek diverzifikálása a Város Integrált Városfejlesztési Stratégiája szerint is hosszabb távon fejlesztendő terület.
 A fejlesztés eredményeként 1678,35 m2 hasznos alapterületű új inkubátorház felépítése valósul meg, amely legalább 11 vállalkozásnak tud egy időben működési helyet nyújtani.