Kiadó
Irodák:
1 db 51 nm-es iroda


Műhelyek:
160 nm-es csarnok, két szerelőaknával, tehergépkocsi javítóműhelynek is alkalmas
 
110 nm-es újonnan felújított műhely saját szociális blokkal, szeparált fűtéssel, javítóműhelynek, ipari tevékenységre is alkalmas.
 

Terület:
Jelenleg 8-10 tehergép-jármű, kamion telephelyez-tetésére van lehetőség.
A projekt célja
A projekt átfogó célja, hogy a régióban egy újabb sikeres iparterület jöjjön létre, amely hozzájárul a jármű- és élelmiszeripari vállalkozások túlélési esélyeinek javításához, ezen keresztül is erősítve a régió gazdasági potenciálját. Olyan, a régió kulcsiparágaiban tevékenykedő vállalkozásokat kíván segíteni a projekt, amelyek piaci háttere, működése fejlődőképesnek ítélhető, így a tervezett projekt megvalósításával jelentős lépést tudnak megtenni a kitűzött fejlődési pályán és hozzá fognak járulni a térség gazdaságának további - elsősorban minőségi - fejlődéséhez. 
 
A projekt hosszútávú célja egyúttal "best practice" kialakítása is, amely bemutatja, hogyan lehetséges ipari park környezetében még hiányos regionális gazdaságfejlesztési eszközrendszert továbbfejleszteni.
 
A projekt célja a WA Invest telephelyén, Székesfehérvár Szárazréten egy meglévő ipari célú ingatlanon egy sikeresen működő új csarnok és iroda (alapinfrastruktúrával) építése, amely illeszkedik a beruházó eddigi ingatlan- és iparterület fejlesztési tapasztalataihoz, illetve a térség fejlesztési irányához. 
 
A fejlesztés eredményeként 1218,73 m2 alapterületű új épület felépítése valósul meg, amely 9 vállalkozásnak tud egy időben működési helyet nyújtani, általuk 37 új munkahelyet teremtve.